Om oss

Lysdiode.no var en underavdeling av Holvik Eigedom AS (stiftet 1/11-1983) og ble etablert etter oppkjøpet av Amundsen Teknikk i januar 2007. Hele varelageret ble da flyttet fra Tromsø til Sandane. Høsten 2008 ble Lysdiode.no etablert som eget selskap, og firmanavnet er nå Lysdiode AS.

Lysdiode.no holder til på Sandane i Sogn og Fjordane, der vi også har vårt lager.

Lysdiode.no er spesialfirma innen LED belysning til hjemmebruk, biler, båter og lastebiler. Vi er også leverandør av Xenon og strobelys til bil- og lastebilmarkedet.

Vi importerer stort sett alt av våre produkter fra de største fabrikkene i utlandet, og lagerfører dette.
Vi leverer både til et utvalgt forhandlernettverk, og til privatpersoner i hele Norden.
Hovedmarkedet vårt er, og blir Norge.
Alle våre ordrer blir sendt så hurtig som mulig, og 90% av alle ordrer går innen 24 timer etter de er registrerte. Alle varer som ligger på våre nettsider er å se som lagervarer, og kan sendes omgående.
Har du ønsker om produkter vi ikke har inne,kan vi skaffe det aller meste.Og i mange tilfeller får vi produsert akkurat det du måtte ønske...

Montering-service: Om du holder til i vårt nærområde,kan vi også bistå med montering av våre produkt.Vi gjør oppmerksom på at montering må avtales i god tid, og dette utføres på Sandane.

Hos oss kan du betale slik du ønsker. Vi har både Klarna,Vipps, og MasterCard/Visa . Du velger selv hvordan du vil betale.